Fazerina-juustokakku

Pääsiäisen herkkuhetkiin

suosittelen tätä mun luotto-ohjeesta muokattua Fazerina-kakkua, joka valmistuuvartissa (plus jähmettyminen).

Aidosti helppo ja hyvänmakuinen, eikä sisällä liivatetta. Lukuisten seuraajien testaama, hyväksi todettu ohje! 👍

Pohja:

200 g Digestive keksejä
50 g sulatettua voita

Täyte:

4 dl vispikermaa
300 g Valion appelsiinituorejuustoa
2 rkl vaniljasokeria
2 rkl tomusokeria
Appelsiinin kuori raastettuna
1 pkt Fazerina-keksejä

Ohje:

Murskaa pohjaa varten 200 g Digestive keksejä ja sekoita mukaan voisula. Laita n. 18-20 cm irtovuoan pohjalle pingotettu leivinpaperi. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään täytteen teon ajaksi.

Vatkaa vispikerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, sokerit sekä raastettu appelsiiniin kuori (raasta ohuelti vain keltaista osaa, valkoinen on kitkerää). Vatkaa kunnolla sekaisin. Pilko Fazerina-keksit murskaksi (kannattaa jättää myös sattumia) ja lisää täytteen joukkoon.

Anna olla yön yli jääkaapissa ja koristele vasta ennen tarjoilua. Tämän kakun päälle laitoimme lasten kanssa linnunmunia, jotka ovat ehkä kauneimpia suklaamunia, mitä tiedän.


Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Paahdettu kasvissosekeitto