Kana-kasvisvuoka
Yksi parhaista tekemistäni kana-kasvisruoista on tässä!
Mahtavan maukas välimerellinen KANA-KASVISVUOKA! Tässäpä yksi parhaista kana-kasvisruoista, jota olen koskaan tehnyt. On sekä maku että helppous & nopeus kohdillaan.
Ainekset
Muutama eri värinen paprika
keskikoinen kesäkurpitsa
1 punasipuli
3-4 valkosipulinkynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä ja suolaa
oliiviöljyä
Fetajuustoa
Ohje
Laita uuni lämpiämään 200⁰C. Ota kanapalat huoneenlämpöön. Pilko kasvikset ja sipulit reiluhkoiksi paloiksi, heitä vuokaan. Tomaatit sekaan kokonaisina. Ripottele päälle oliiviöljyä, mustapippuria ja hieman suolaa, sekoittele. Laita vuoka kuumaan uuniin keskitasolle. N. 15 minuutin jälkeen paista kuumalla pannulla öljyssä kanapaloihin nopeasti pinta molemmin puolin, laita palat kasvisten päälle ja paista vielä n. 15 minuuttia kunnes kasvikset rapsakan kypsiä. Murustele lopussa reilusti fetaa päälle ja paista vielä muutama minuutti.