Kana-kasvisvuoka

Kana-kasvisvuoka

Yksi parhaista tekemistäni kana-kasvisruoista on tässä!

Mahtavan maukas välimerellinen KANA-KASVISVUOKA! Tässäpä yksi parhaista kana-kasvisruoista, jota olen koskaan tehnyt. On sekä maku että helppous & nopeus kohdillaan.

Ainekset

  • Muutama eri värinen paprika

  • keskikoinen kesäkurpitsa

  • 1 punasipuli

  • 3-4 valkosipulinkynttä

  • kourallinen kirsikkatomaatteja

  • mustapippuria myllystä ja suolaa

  • oliiviöljyä

  • Fetajuustoa

Ohje

Laita uuni lämpiämään 200⁰C. Ota kanapalat huoneenlämpöön. Pilko kasvikset ja sipulit reiluhkoiksi paloiksi, heitä vuokaan. Tomaatit sekaan kokonaisina. Ripottele päälle oliiviöljyä, mustapippuria ja hieman suolaa, sekoittele. Laita vuoka kuumaan uuniin keskitasolle. N. 15 minuutin jälkeen paista kuumalla pannulla öljyssä kanapaloihin nopeasti pinta molemmin puolin, laita palat kasvisten päälle ja paista vielä n. 15 minuuttia kunnes kasvikset rapsakan kypsiä. Murustele lopussa reilusti fetaa päälle ja paista vielä muutama minuutti.


Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Kesäkurpitsanuudelit

Seuraava
Seuraava

Uunikasvikset Thai-tyyliin