Mustikka-vaniljaviinerit

Mustikka-vaniljaviineri Marimekko lautasella

Nämä ovat mahdottoman hyvät pikaviinerit!

Mustikka maistuu makealta kesältä, vaniljakreemi tuo mehevyyttä ja paahtuneet mantelilastut kruunaavat makunystyröitä kutkuttavan kokonaisuuden.

Maistuisiko MUSTIKKA-VANILJAVIINERIT..? 🫐 Syötiin eilen niin mahdottoman hyviä pikaviinereitä, että pakko laittaa ohje tännekin jakoon. Mustikka maistuu makealta kesältä, vaniljakreemi tuo mehevyyttä ja paahtuneet mantelilastut kruunaavat makunystyröitä kutkuttavan kokonaisuuden. Näistä tuli varmaan parhaita viinereitä mitä oon koskaan tehnyt, joten suosittelen ottamaan ohjeen talteen 😍😋

Ainekset

  • 1 pkt wienertaikinaa

  • 1 prk vaniljakreemia

  • pari desiä mustikoita

  • mantelilastuja

Ohje

Sulata wienertaikina ohjeen mukaan ja leikkaa levyt kahteen osaan. Leikkaa ja käännä reunat ”ristikkäin” eli vastakkaiset puolet limittäin. Näin täyte pysyy paremmin keskellä. Voitele kananmunalla. Levitä jokaisen viinerin keskelle teelusikallinen vaniljakreemia sekä lusikallinenmustikoita (jos käytät pakastemustikoita, niin lisää himpun verran perunajauhoja mustikoihin, jottei nesteet tule paistuessa läpi). Ripottele päälle mantelilastuja ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia kunnes viinerit ovat saaneet hieman väriä pintaan.

Kannattaa koristella vasta, kun viinerit ovat jäähtyneet, jottei tomusokeri sula päälle.


Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Uunikasvikset Thai-tyyliin

Seuraava
Seuraava

Kanarullat fetatäytteellä