Kanarullat fetatäytteellä

Tähän reseptiin et tarvitse montaa raaka-ainetta

Jos tykkäät syödä makua täynnä olevaa kotiruokaa, joka valmistuu vähällä vaivalla, tämä resepti on sinulle! Parhaat arkiruoat on sellaisia, joihin riittää vain muutama raaka-aine.

Ainekset

  • 4-5 kpl kananpaistileikkeitä (luuton ja nahaton)

  • n. 100g fetaa

  • 1 pieni punasipuli

  • 1-2 valkosipulinkynttä

  • chilihiutaleita maun mukaan (voi jättää poiskin)

  • Pekonia

  • Mustapippuria ja suolaa

  • Tandoori mausteseosta (myös Cajun sopii, ja menee ilmankin)

Ohje

Pilko sipuli pieneksi, samoin valkosipulit veitsellä (tai puristimella). "Muussaa" feta haarukalla lautasella, sipulit ja chilihiutaleet sekä ripaus mustapippuria sekaan, sekoittele hyvin.

Mausta kanapalat molemmin puolin pippurilla ja hyppyselisellä suolaa. (Feta ja pekoni myös suolaisia, joten hyppysellinen tosiaan riittää).

Laita sopiva määrä fetatäytettä kanapalan sisäpinnalle, kääräise reunat yhteen niin, että täyte jää sisään. Ripottele päälle tandoorijauhetta ja pyöräytä pekonisiivu ympärille. Asettele vuokaan ja paista 220⁰:ssa n. 20-30 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja pekoni hieman ruskistunut.

Vinkki! Kirsikkatomaatit paahtuu samassa vuoassa ja ovat aika namia nekin.



Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Mustikka-vaniljaviinerit

Seuraava
Seuraava

Lohta, fetaa ja kasviksia