Kanarullat fetatäytteellä
Tähän reseptiin et tarvitse montaa raaka-ainetta
Jos tykkäät syödä makua täynnä olevaa kotiruokaa, joka valmistuu vähällä vaivalla, tämä resepti on sinulle! Parhaat arkiruoat on sellaisia, joihin riittää vain muutama raaka-aine.
Ainekset
4-5 kpl kananpaistileikkeitä (luuton ja nahaton)
n. 100g fetaa
1 pieni punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
chilihiutaleita maun mukaan (voi jättää poiskin)
Pekonia
Mustapippuria ja suolaa
Tandoori mausteseosta (myös Cajun sopii, ja menee ilmankin)
Ohje
Pilko sipuli pieneksi, samoin valkosipulit veitsellä (tai puristimella). "Muussaa" feta haarukalla lautasella, sipulit ja chilihiutaleet sekä ripaus mustapippuria sekaan, sekoittele hyvin.
Mausta kanapalat molemmin puolin pippurilla ja hyppyselisellä suolaa. (Feta ja pekoni myös suolaisia, joten hyppysellinen tosiaan riittää).
Laita sopiva määrä fetatäytettä kanapalan sisäpinnalle, kääräise reunat yhteen niin, että täyte jää sisään. Ripottele päälle tandoorijauhetta ja pyöräytä pekonisiivu ympärille. Asettele vuokaan ja paista 220⁰:ssa n. 20-30 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja pekoni hieman ruskistunut.
Vinkki! Kirsikkatomaatit paahtuu samassa vuoassa ja ovat aika namia nekin.