Nektariinisalsa
Kesä ja nektariinisalsa sopivat yhteen!
Lempparilisuke grillatulle ruoalle.
Kesällä ja grillaus ne yhteen soppii!
Samoin sopii mausteinen grilliruoka ja raikas nektariinisalsa. Ota siis tästä talteen meidän perheen lempparilisuke kaikelle mausteiselle (ja rasvaiselle) grillatulle ruoalle.
Tämä on n i i n h y v ä ä , että useimmiten syön loput iltapalaksi suoraan kulhosta.
Ainekset
2-3 nektariinia koosta riippuen
1 punasipuli
10-15 kirsikkatomaattia
1-2 valkosipulinkynttä
limen mehu
jalapenoa tai punaista chiliä maun mukaan
2-3 rkl oliiviöljyä
1-2 rkl hunajaa
mustapippuria ja ripaus suolaa
Ohje
Siivuta ja poista tomaateista siemenet, pilko ne sekä muut ainekset pieniksi. Lisää lopuksi mausteet sekä limen mehu ja sekoita.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Olen postannut ohjeen alunperin kolme vuotta sitten, ja tästä on tullut niin valtava määrä positiivista palautetta, että laitetaan ohje nyt uudelleen jakoon, kun uusia seuraajia on tullut niin paljon. Tästä nektariinisalsasta tykkää yleensä kaikki meidän vieraatkin, jopa raavaammat lihansyöjät 😉