Nektariinisalsa

Kesä ja nektariinisalsa sopivat yhteen!

Lempparilisuke grillatulle ruoalle.

Kesällä ja grillaus ne yhteen soppii!

Samoin sopii mausteinen grilliruoka ja raikas nektariinisalsa. Ota siis tästä talteen meidän perheen lempparilisuke kaikelle mausteiselle (ja rasvaiselle) grillatulle ruoalle.

Tämä on n i i n h y v ä ä , että useimmiten syön loput iltapalaksi suoraan kulhosta.

Ainekset

  • 2-3 nektariinia koosta riippuen

  • 1 punasipuli

  • 10-15 kirsikkatomaattia

  • 1-2 valkosipulinkynttä

  • limen mehu

  • jalapenoa tai punaista chiliä maun mukaan

  • 2-3 rkl oliiviöljyä

  • 1-2 rkl hunajaa

  • mustapippuria ja ripaus suolaa

Ohje

Siivuta ja poista tomaateista siemenet, pilko ne sekä muut ainekset pieniksi. Lisää lopuksi mausteet sekä limen mehu ja sekoita.

Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Olen postannut ohjeen alunperin kolme vuotta sitten, ja tästä on tullut niin valtava määrä positiivista palautetta, että laitetaan ohje nyt uudelleen jakoon, kun uusia seuraajia on tullut niin paljon. Tästä nektariinisalsasta tykkää yleensä kaikki meidän vieraatkin, jopa raavaammat lihansyöjät 😉 



Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Suolainen piirakkapohja

Seuraava
Seuraava

Jouluviinerit