Kuusitortut

Kuusitortut

Syötävän söpöt kuusitortut 🎄✨

Mainio tarjottava vaikkapa pikkujouluihin glögin kaveriksi tai joulunpyhien kahveille.

Ainekset

Iso lehtitaikinalevy (600 g)
Päärynä-kinuskimarmeladia
Vaniljakreemiä
Kananmuna
Kuivattuja karpaloita
Tomusokeria
Puisia grillitikkuja

Ohje

Sulata lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaisesti ja laita puutikut veteen likoamaan. Kauli taikina noin puolet ohuemmaksi suorakaiteen muotoiseksi palaksi. Levitä toiselle puolelle paiston kestävää päärynä-kinuskimarmeladia, ja toiselle vaniljakreemiä. Leikkaa noin kahden sentin suikaleita leveyssuunnassa. Taittele kuusi alhaalta ylöspäin ja työnnä puolikas puutikku läpi ”jalaksi”. Voitele kuuset kananmunalla ja laita kuivattuja (pilkottuja) karpaloita koristeeksi.

Paista 225 asteessa noin 12-15 min. Koristele tomusokerilla, kun kuuset ovat jäähtyneet.


Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Se paras linssikeitto

Seuraava
Seuraava

Pikkasen parempi pannukakku