Vesimeloni-fetasalaatti
Raikas salaatti kesäpöytään!
Tässä reseptissä on ihan älyttömän nerokas yhdistelmä raikkautta, makeutta, suolaisuutta, mausteisuutta ja hapokkuutta!
Nyt on sellainen Ota ehdottomasti testiin -resepti tarjolla! 🤩 Kyseessä on ihan älyttömän nerokas yhdistelmä raikkautta, makeutta, suolaisuutta, mausteisuutta ja hapokkuutta! TÄÄ TOIMII! 😋👍🏼 Jos tykkäät raikkaista salaateista joko mausteisen ja rasvaisen grillatun ruoan kaverina tai ihan vain sellaisenaan esimerkiksi hellepäivän lounaaksi, niin suosittelen testaamaan tätä! Helppo ja nopea valmistaa, onnistuu vaikkei olisi mikään kokkikolmonen 😉
Ainekset
Keskikokoinen vesimeloni
½-1 granaattiomena
1 punasipuli tai muutama punainen kesäsipuli
½ vihreä tuore jalapeno tai chilihiutaleita maun mukaan
50-100 g fetaa (Lidlin feta on 👌🏼)
Mustapippuria myllystä
suolaa (huom. feta myös suolainen)
(tuoretta minttua)
Ohje
Pilko vesimeloni 2-3 cm paloiksi, pilko myös sipuli. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Siivuta tai pilko jalapeno, maista tulisuus ja käytä maun mukaan. Levitä melonipalat tarjoilukulhoon, lisää sipuli, siemenet ja jalapeno joukkoon, mausta ja sekoita varovasti. Murustele fetaa päälle, koristele halutessasi tuoreilla mintunlehdillä. Anna salaatin levätä jääkaapissa ½-1 tuntia ennen tarjoilua.