Serranon lohi

Jos haluat takuuvarman lohireseptin, niin nappaa tämä talteen

tällä ruoalla hurmaat vaatimammankin kulinaristin!

Meidän perheen yksi suosituimmista arkiruoista on tämä Juhan kehittelemä Serranon lohi. Niin maukasta ja mehevää, vaikka valmistukseen ei mene kuin pari minuuttia (plus paistoaika).

Ainekset

Lohifilee
Serranon kinkkua (ilmakuivattua)
sweetchili-kastiketta
tuoretta valkosipulia
limen mehua
mustapippuria myllystä
suolaa

Ohje

Pyyhi lohifilee talouspaperilla. Poista mahdolliset ruodot ja nahka. Leikkaa lohi sopiviksi annospaloiksi ja laita voideltuun vuokaan (tai laita leivinpaperi vuoan pohjalle). Ripottele palojen päälle sormisuolaa. Tee mausteseos, jossa sweetchili-kastiketta, 2-4 valkosipulinkynttä, puolikkaan limen mehu sekä mustapippuria myllystä. Levitä seos palojen päälle. Kääri jokaisen palan ympärille viipale Serranon kinkkua. Voit myös lopuksi levittää loput mausteseoksesta käärittyjen palojen päälle.

Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia kalapalojen koosta riippuen.


Katso resepti Instagramissa:

Taru Salokangas

Taru Salokangas on Squarespace asiantuntija ja markkinoinnin ammattilainen. Blogista ja sivustolta löydät ohjeita sekä vinkkejä Squarespace kotisivujen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

https://tarusalokangas.com
Edellinen
Edellinen

Majokana

Seuraava
Seuraava

Kukkakaaliriisi